Intreaga activitate a Centrului se concentreaza pe configurarea unei societati a viitorului avand la baza principii si valori capabile sa aseze statul pe o traiectorie functionala, democratica dar mai ales europeana/occidentala. Construim un mediu propice dezvoltarii constiintei civice formand o societate capabila sa dezvolte o gandire dinamica ancorata in realitatile sociale specifice. Construim punti si daramam ziduri fiindca avem nevoie un Stat puternic si o societate civila responsabila. Ne asumam responsabilitatea de a crea un spatiu de intalnire a practicienilor si expertilor din domenii diverse pentru a furniza strategii avansate despre mediul politic, economic si de securitate in scopul anticiparii amenintarilor emergente sau situatiilor de criza la nivel national si international. Gestionam incertitudinea pentru a oferi suport decizional la nivel public si privat. Folosind cea mai valoroasa resursa – resursa umana – cream perspective strategice si operationale care sa deserveasca deciziilor inteligente bazate pe informatii predictive. Cu sprijinul celor mai pregatiti experti deslusim complexitatea mediului in care traim prin identificarea si constientizarea vulnerabilitatilor cu care ne confruntam. Aceasta este promisiunea noastra catre toti cei care doresc sa ni se alature fie ca vin din sectorul public, privat sau societate civila.

ANTICIPAM Prezentul.

Analizam provocarile lumii de azi anticipand evenimentele zilei de maine. Centrul de Strategii Avansate s-a nascut din necesitatea concreta a lumii contemporane de a analiza, intelege, asuma si transforma in cunoastere si actiune evenimentele cotidiene si informatiile ce cresc intr-un ritm exponential.

DEZVOLTAM Oameni si Strategii.

Centrul formeaza oameni capabili de a lua realul in posesie, de a-i raspunde pe masura, de a lua decizii si de a dezvolta o gandire strategica, dinamica, surprinzand structurile de baza ale realitatilor sociale. Fara a livra retete prestabilite, se axeaza pe efortul comun si congruent al specialistilor si practicienilor de a construi in mod optim spatiul profesionist al strategiilor avansate. intregul concept al centrului este cladit pe ideea unei reconfigurari din temelii a mentalitatii romanesti pe principii si valori capabile sa aseze statul pe o traiectorie europeana, democratica dar mai ales functionala.

STIMULAM Viitorul.

Centrul de Strategii Avansate stimuleaza capacitatea de a cerne si discerne informatia politica, economica, tehnolocica sau de orice alta natura, oferind posibilitatea si instrumentele de a anticipa. Intreaga activitate a Centrului se concentreaza pe identificarea unor directii profitabile pentru viitor.

Board Academic

Lectori