businessman-silhouette-background
Designation:

Stefan BLACIOTI

Am finalizat studiile de licenta la Academia de Studii Economice In economia si gestiunea productiei agroalimentare. Am cautat In permanenta Imbogatirea cunostintelor In domeniu pentru gasirea unor procedee si metode de dezvoltare intensiva a agriculturii romanesti In beneficiul fermierilor si micilor producatori. Am investigat legatura dintre dezvoltarea agriculturii si economiei, contrubutia acesteia la securitatea si siguranta alimentara prin teza de doctorat cu tema ”Securitatea alimentara – Interesul National al Romaniei In contextul integrarii In Uniunea Europeana” In urma careia am obtinut titlul de doctor in stiinte militare si intelligence.
Am devenit expert In securitate alimentara, având o experienta practica de 15 ani In realizarea de negocieri, tranzactii si logistica In sectorului agricol, al alimentatiei si zootehniei, din perspectiva unei corporatii multinationale. Din anul 2011 sunt membru plin al Comisiei pentru Securitate Alimentara si Strategie din cadrul Academiei Oamenilor de Stiinta.
Domenii de interes: siguranta alimentara, securitatea alimentara, agricultura României, evolutiile activitaţii agricole si industriei alimentare.