Dezvoltare personala si antreprenoriat

dezvoltare_personala

poster_curs_dezvoltare_personala_2

Centrul de Strategii Avansate introduce în Romania un program educational cu profil economic intitulat Dezvoltare personalaa si antreprenoriat care îsi începe cursurile luni, 5 mai 2014, în cadrul Bibliotecii Academiei Române, Cupola de Sticla.

Dezvoltare personala si antreprenoriat este un program destinat tuturor persoanelor care:

  • - doresc sa dobândeasca noi competentele profesionale
  • - vor sa puna bazele unei afaceri în România,
  • - cauta oportunitati de dezvoltare a propriei afaceri
  • - vor să își dezvolte rețeaua de networking în mediul de afaceri

Antreprenoriatul se bazeaza pe viziune și inovare, dar în egală măsură pe standarde și ghiduri ce permit unei persoane să-și pună în practică ideile de afaceri, să-și organizeze compania și să-și protejeze interesele. Asta înseamnă, procesarea informațiilor utile afacerii, precum și conducere si organizare riguroasa. În acest sens, programul școlii antreprenoriale stimulează dezvoltarea abilitatilor profesionale si aplicarea practica a cunoasterii.

Programul este structurat pe 3 module, care se întind pe o perioada de 7 saptamâni, in baza unui sistem integrat: teorie (30%) – practică (70%) și 6 ore de consultanță pentru fiecare participant pe propria afacere/idee de afacere.

Observații:

  • - Cursurile sunt interactive și necesită prezență obligatorie
  • - În cadrul orelor de practică, cursanții sunt împărțiți în grupe pentru a elabora un plan de afaceri, un proiect de dezvoltare corporativă sau o întreprindere simulată pe suportul unui model de afacere.
  • - Sesiunile de consultanță individuală pe planul/idea de afacere al/a participantului se desfășoară astfel: câte o ora pentru fiecare din temele abordate la curs.

Participantii vor beneficia de 7 ore de consultanta de la experti in domeniul financiar, marketing, PR si Comunicare, dezvoltare personala, management de proiect si competitive intelligence pentru implementarea ideei de afacere sau dezvoltarea unei existente.

Pentru a obține mai multe informații privind desfășurarea Programului Dezvoltare personala si antreprenoriat vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa office@strategiiavansate.ro