businessman-silhouette-background
Designation:

Razvan BUZATU

Sunt doctor in economie, cumuland o experienta vasta in sectorul public international si national, in sectorul privat si in sectorul academic. In prezent activez ca trainer NATO pentru Guvernul din Afganistan (2013-), lector permanent la scoala NATO din Oberammergau (2008-), profesor asociat la Colegiul National de Aparare (2006-), lector permanent in cadrul Departamentului pentru Operatii Multinationale si Managementul Riscului din cadrul Universitatii Nationale de Aparare (2006-), seful Departamentului pentru Afaceri Globale si Europene al mass media Calea Europeana – www.caleaeuropeana.ro (2014-) si fondator al Quantum Group Corporation (2014-). Sunt expert in analizarea mediului global, in constructie de stat si dezvoltare institutionala.
in trecut am ocupat pozitii importante in cadrul Camerei Deputatilor, Adunarii parlamentare a OSCE, Adunarii parlamentare a Consiliului Europei, Parlamentului European, precum si de membru in Secretariatul National pe langa Conventia Europeana pentru Viitorul Europei, de consilier al Raportorul special pentru Bielorusia din cadrul inaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului, de coordonator al echipei UE pentru elaborarea Strategiei Nationale de Dezvoltare Durabila si consilier al Coordonatorului National din Parlamentul Romaniei pentru organizarea Summitului NATO de la Bucuresti.
Domenii de interes: constructie si deconstructie de state, modul de functionare a sistemului international, geopolitica, geoeconomie, geostrategie, securitate nationala.